ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ BOSS DUO PLUS SD 38KW

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ BOSS DUO PLUS SD 38KW

ΚΩΔ : 0000131
€1,310.57
Μοιράσου το:

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΑΣ BOSS DUO PLUS 38KW ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

ΛΕΒΗΤΑΣ BOSS

Ο λέβητας στερεών καυσίμων της BOSS είναι ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο με ότι πιο καινοτόμο στην κατηγορία αυτή και με έμφαση στα εξής:
 
Δύο θάλαμοι καύσης, βρεχόμενοι με ανεξάρτητο χιτώνιο, που όμως επικοινωνούν με μικρές διόδους νερού παρέχοντας της:
1. Αποφυγή φαινομένων τάσης υπερθέρμανσης διότι εναλάσσεται το νερό του κάτω θαλάμου με του πάνω, εξισορροπώντας της μέση θερμοκρασία του λέβητα, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια.
2. Καύση και στον άνω θάλαμο χάρη στη φλόγα που φτάνει επάνω και καθαρή πλέον, αποτρέπει τη συσσώρευση καπνού στους επιβραδυντές καυσαερίων και στους φλογοαυλούς με αποτέλεσμα να παραμένουν καθαροί για μεγάλοι χρονικό διάστημα.
Ο λέβητας DUO PLUS είναι ένας μοναδικής κατασκυεής λέβητας με μέγιστη δυνατή απόδοση σε ξύλο καθώς και σε pellets λόγω της ιδιαίτερης φιλοσοφίας καύσης.
Το μοτέρ αέρα καλύπτεται από εξωτερικό κάλυμμα.
Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει γενικό διακόπτη ON-OFF, δύο θερμοστάτες λειτουργίας, θερμόμετρο, θερμοστάτη κυκλοφορητή και ροστάτη ανεμιστήρα.
Ο λέβητας μπορεί να συνεργαστεί απόλυτα και με σύστημα τροφοδοσίας pellet, διατηρώντας τη μέγιστη απόδοσή του,Χυτοσιδηρή σχάρα στο κάτω μέρος του θαλάμου καύσης για τη βελτίωση της απόδοσης και της συντήρησης της θερμοκρασίας με ελάχιστη φωτιά.Επίσης, εύκολη πρόσβαση στη θύρα καθαρισμού στάχτης.

ΕΝΕΡΓΕΥΣ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση, η αξιοποίηση και η πρόταση λύσεων σύμφωνα με τις ανάγκες σας έτσι ώστε τα οφέλη απότις νέες τεχνολογίες να τα επωφεληθεί ο καταναλωτής-πελάτης με την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στην χαμηλότερη τιμή συνδυάζοντας και την προστασία του περιβάλλοντος